Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Eggs (Basic)
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 Literwater
1 ca. 1 Litervinegar white
onions
Yellow waxed peppers (jar)
36 eggs
die Zubereitung:

Hard boil eggs. Slice onions very thinly. Combine water and vinegar in Large container (not plastic). Stir well. Peel eggs, and layer in jar with sliced onions and peppers. Cover jar and let marinate on counter. Do Not Refrigerate. Eggs will get spicier the longer you leave them in marinade. Minimum time is about one week - maximum time is as long as you wish. When you don't want them to marinate any longer, remove them from jar and place in container without any liquid.


Anmerkungen zum Rezept: