Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Figs
Zutaten für 10  Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 450 gFigs
4 x ca. 450 gsugar
1 x ca. 1/2 Litervinegar
1 x ca. 1/2 Literwater
1 Teelöffelcloves
1 Teelöffelallspice
1 Teelöffelcinnamon
1/2 TeelöffelMace
die Zubereitung:

Blanch figs 5 to 10 minutes. Heat sugar and water and add vinegar and spices (either ground or whole). Boil 5 minutes. Remove spice bag. Add figs and cook until the fruit can be pierced with a toothpick and until penetration of syrup is complete. (This may take a half hour at a slow boil.) Fill sterilized jars and seal at once.

Arizona Highways magazine per Sandee Eveland


Anmerkungen zum Rezept: