Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Fish (Paksiw)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSmelts, dressed
1/3 Tassevinegar
1/2 TeelöffelFresh ginger, sliced or 1/4 tsp. powdered
1 Teelöffelsalt
1/3 Tassewater
die Zubereitung:

I have two smelts recipes that are really easy and lowfat (except for the coconut milk - see if you can find the lowfat kind) and delicious if you like that tangy vinegar taste. These are Filipino recipes and so are meant to be eaten with steamed rice. These are both from Marilyn Donato's _Philippine Cooking in America_.

Combine all ingredients in a covered pot. Boil 5 minutes, uncover and cook 3 minutes more or until half of broth has evaporated. Serve hot or cold.


Anmerkungen zum Rezept: