Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Green Tomato Relish
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 450 gSmall, hard green tomatoes
1 1/2 x ca. 450 gRed Bell peppers
1 1/2 x ca. 450 gGreen Bell peppers
2 x ca. 450 gonions
1/2 TasseCanning or pickling salt
1 ca. 1 Literwater
4 Tassesugar
1 ca. 1 LiterVinegar (5 percent)
1/3 TassePrepared yellow mustard
2 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Procedure: Wash and coarsely grate or finely chop tomatoes, peppers, and onions. Dissolve salt in water and pour over vegetables in large kettle. Heat to boiling and simmer 5 minutes. Drain in colander. Return vegetables to kettle. Add sugar, vinegar, mustard, and cornstarch. Stir to mix. Heat to boil and simmer 5 minutes. Fill sterile pint jars with hot relish, leaving 1/2-inch headspace. (For more information see "Jars and Lids").

Adjust lids and process according to the recommendations in Table 1.

Table 1. Recommended process time for Pickled Green Tomato Relish in a boiling-water canner.

Style of Pack: Hot. Jar Size: Pints. Process Time at Altitudes of 0 - 1, 000 ft: 5 min.

1, 001 - 6, 000 ft: 10 min.

Above 6, 000 ft: 15 min.

======================================================= === * Usda

courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: