Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Jalapenos #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 ca. 1 LiterPeppers
1 1/2 Tassesalt
4 ca. 1 Literwater
1/4 Tassesugar
2 Esslöffelhorseradish prepared
cloves garlic
10 Tassevinegar
2 Tassewater
die Zubereitung:

Cut 2 slits in each pepper. Dissolve salt in the 4 qt water, pour over peppers and let stand 12-18 hours. Drain, rinse, and drain thoroughly.

Combine remaining ingredients, simmer 15 minutes. Remove garlic. Pack peppers into hot jars, leave 1/4 inch headspace. Heat pickling liquid to boiling. Pour, while boiling hot, over peppers in each jar, keeping to the 1/4 inch headspace with liquid, also. Adjust caps, process for 10 minutes in boiling water bath. (pints and 1/2 pints) Yield is about 8 pints.

Excellent marinade for 'Texas Feta Cheese' (see recipe). Very spicy, but good home made cheese.


Anmerkungen zum Rezept: