Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Karton | (12-oz) fresh mushrooms |
3/4 Tasse | oil |
1/4 Tasse | wine vinegar |
1/2 Tasse | Worcestershire Sauce |
1/2 Teelöffel | mustard dry |
5 | cloves garlic |
1 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | sugar |
1/2 Teelöffel | paprika |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 Prise | red pepper |
1 Prise | tabasco |
1 Prise | Basil leaf |
Clean mushrooms with damp paper towels. Mix all ingredients together in a large air-tight container or ziplock bag and marinate overnight. Serves: 10 to 12.
Chill Overnight
Barbara Hoffman
From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|