Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Okra #6
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gOkra
8 Tassevinegar
1 Tassewater
1/2 Tassesalt kosher
Cloves garlic peeled
Dried or fresh chiles (or more)
die Zubereitung:

Wash Okra, Leaving Top Cam And Removing Excess Stem. Combine Vinegar,

Water And Kosher Salt. Bring To A Boil. Drop Okra Into Boiling Mixture

(And Chiles If You're Using Fresh Chiles) And Bring To A Rolling Boil.

Place In Hot, Pint-Sized Sterilized Jars. Add One Clove Of Garlic And , If

Your're Using Dried Instead Of Gresh Chiles, One Or More Dried Hot Chiles

(Depending Oh How Hot You Want Them) To Each Jar. Seal While Hot. Let

Stand 8 - 10 Weeks Before Serving.

Hell Of A Lot Cheaper Than Buying Them

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: