Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Peppers #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 ca. 1 LiterLong red; green or yellow peppers (Hungarian; Banana or other varieties
1 1/2 Tassesalt
4 ca. 1 Literwater
1/4 Tassesugar
2 Esslöffelhorseradish prepared
cloves garlic
10 Tassevinegar
2 Tassewater
die Zubereitung:

Wear rubber gloves to prevent burning hands. Cut two small slits in each pepper. Dissolve salt in 4 quarts water. Pour over peppers and let stand 12 to 18 hours in a cool place. Drain; rinse and drain thoroughly. Combine remaining ingredients; simmer 15 minutes. Remove garlic. Pack peppers into hot jars, leaving 1/4" (6mm) head space. Remove air bubbles. Adjust caps. Process half-pints and pints 10 minutes in boiling water bath. Yield: about 8 pints.

Digest eat-lf. V096.n097

From the Eat-Lf recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: