Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Pork
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseMustard seed
1 Esslöffelcelery seed
2 EsslöffelLouisiana hot sauce
1 ca. 1 LiterWhite vineger
Bayleaf
1 Esslöffelsalt kosher
12 peppercorns
Cloves of garlic
2 x ca. 450 gBoneless pork butt
die Zubereitung:

Combine everything except the pork in a stainless steel pan and boil for 3 Min. Cool and place in a refrigerator container (plastic, glass or stainless steel) and add the pork which you cut into 2" pcs. Stir to remove bubbles. Cover and refrigerate for 3 days. Use for making Red Beans and Rice.

From The Frugal Gourmet Cooks American


Anmerkungen zum Rezept: