Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Red Onions
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gred onions thinly sliced
1 Tassewhite vinegar
1 Teelöffelblack pepper cracked
1 TeelöffelRoughly chopped cumin seeds
1 Teelöffeloregano dried
garlic cloves sliced
2 Esslöffelsugar
1 1/2 Teelöffelsalt
Beet, trimmed, peeled and cut into 8 wedges
die Zubereitung:

Place the onions in a medium saucepan and pour in enough water to cover. Bring to a boil, and remove from the heat. Strain and set the onions aside.

Combine all the remaining ingredients in the saucepan. Bring to a boil, reduce to a simmer an additional 10 minutes. Transfer the mixture to a container, cover and refrigerate at least a day before serving.

Makes 5 1/2 cups

Pickled onions will keep in the refrigerator up to a month.

Siegel.


Anmerkungen zum Rezept: