Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Squash
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
25 (up to)
30 kleinSquash; thinly sliced
6 grossOnions thinly sliced
(up to)
Banana peppers; sliced in thin strips
1/2 Tassesalt
5 Tassesugar
5 Tassewhite vinegar
2 Esslöffelmustard prepared
1 TeelöffelTumeric seed
1/2 TeelöffelPowdered cloves
die Zubereitung:

Sprinkle salt over squash, onions & peppers. Let stand for at least 3 hours. Drain. Mix Mix together sugar, vinegar, mustard, tumeric & cloves. SImmer for 30 minutes & then bring to a boil. Pour over squash mixture that has been put into sterilized jars. Seal. Process in boiling water bath for 5 minutes.

Sharyn Stephens

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: