Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picnic Potato Salad Ii
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 mittelPotatoes
1 mittelOnion or 6 green onions with tops, chopped fine
1/2 Tassecelery chopped
1/2 TasseChopped pickles (dill or sweet)
eggs hard-cooked
1 Tassemayonnaise
1/2 TasseFrench dressing
1 Esslöffelmustard prepared
1 Esslöffelvinegar
3 Esslöffelcream
1 Esslöffelsalt
1 Prisepaprika
die Zubereitung:

Wash potatoes; cook in jackets in covered pot until tender. Drain, let cool; peel and slice thin or cube. Add onion, celery, pickles and 4 eggs cut in small pieces. Mix lightly together. To mayonnaise add French dressing, mustard, vinegar, cream and salt. Mix into potato salad. Slice other 2 eggs on top; sprinkle with paprika. Cover and chill.

Scanned, Busted & Proofed by Gene Johnston (ejohnston@mailexcite. Com)


Anmerkungen zum Rezept: