Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picque
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gwine vinegar
Jalapeno peppers
Serrano peppers
Habanero peppers
Sprig fresh rosemary
black peppercorns
die Zubereitung:

In a book called Hot Licks by Jennifer Traynor Thompson, she gives a recipe for Picque, a Carribean condiment. It is great on salads, as a veggie dip, or on green beans, rice, whatever. You will find this on just about every kitchen table down there. The longer you keep it, the hotter it gets. It need no refrigeration. The vinegar preserves everything. Besides, the heat of a habanero can kill anything. Yum...


Anmerkungen zum Rezept: