Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust #1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour unsifted
1/2 Teelöffelsalt
1/3 Tasseshortening
(up to)
4 EsslöffelIce water
die Zubereitung:

Combine flour and salt in a bowl. Cut in shortening with pastry blender or 2 knives until mixture resembles coarse meal. Stir in water; mix well. On lightly floured board, roll dough out to fit a 9-inch pie plate. Transfer to plate and trim edge, leaving 1/2 inch overhanging. Fold edge under and flute by placing left forefinger against inside of pastry rim and punching outside with right thumb and forefinger. Repeat all around rim. Finish pastry for type of pie being prepared.

Mrs Earl Stiles (Claudine)

Aubrey, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: