Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/3 Tasse | shortening |
3 Tasse | flour |
2 Teelöffel | salt |
1 | egg |
1 Esslöffel | vinegar |
5 Esslöffel | water |
Mix shortening, flour & salt until lumps form size of small peas. Combine egg, water & vinegar & pour over flour mixture. Work into a soft pastry. Makes 3 or 4 large crusts. (May be stored in refrigerator.) If recipe calls for a baked pie shell, prick bottom & sides & bake at 400 until brown.
Rachel Pohlner
Fisher, Ar
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|