Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust #3
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/3 Tasseshortening
3 Tasseflour
2 Teelöffelsalt
egg
1 Esslöffelvinegar
5 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Mix shortening, flour & salt until lumps form size of small peas. Combine egg, water & vinegar & pour over flour mixture. Work into a soft pastry. Makes 3 or 4 large crusts. (May be stored in refrigerator.) If recipe calls for a baked pie shell, prick bottom & sides & bake at 400 until brown.

Rachel Pohlner

Fisher, Ar

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: