Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust #4
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg
5 Esslöffelwater
1 Teelöffelvinegar
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Tasseshortening
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Mix egg, water & vinegar in cup. Beat slightly. Mix flour, salt & shortening together. Add egg mixture & mix well. Form into ball & divide into 3 equal parts. Roll out on floured surface. This makes enough for three 9-inch pie shells. (Will keep in refrigerator for a week.)

Mrs. W.E. Parsons

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: