Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust #5
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/2 Tasseshortening
(up to)
3 Esslöffelwater cold
die Zubereitung:

Mix flour & salt together. Cut in shortening to size of peas. Sprinkle in water while mixing with a fork. Add enough water to hold dough together when pressed. Roll out on lightly floured surface & press into pie pans. Yields two 9-inch pie shells.

Mary Barnes

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: