Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pieczarki Nadziewane (Stuffed Mushrooms)
Zutaten für 20  Menge anpassen
die Zutaten:
20 mushrooms
2 EsslöffelButter or margarine
1 kleinOnions minced
3 Esslöffelbreadcrumbs dry
1 Esslöffelsour cream
Eggs; hard-cooked, minced
eggs
1 Esslöffelparsley chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack Pepper
20 ScheibeCheese, gouda; 1" square or swiss cheese
die Zubereitung:

Preheat oven to 400F. Grease 9 to 10 inch sqaure baking dish. Seperate mushroom caps and stems; set caps aside. Finely chop stem pieces. Melt butter over medium heat. Add onion; saute until soft, about 3 minutes. In bowl, combine sauteed onion, chopped mushroom stems, bread crumbs, sour cream and hard-cooked egg. In a bowl, beat egg with fork. Add to onion mixture. Stir in parsley, salt and pepper until blended. Pack about 1 rounded teaspoon stuffing mixture into each reserved mushroom cap. Arrange, stuffing-side up, in greased dish. Place 1 cheese square on each cap. Bake, uncovered, 20-25 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: