Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pierogi Dough 3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassesour cream
1 Teelöffelsalt
egg
1 Teelöffelbaking powder
1/4 TasseButter melted
2 1/2 Tasseflour
die Zubereitung:

Sift Flour, salt, baking powder together. Add sour cream and melted butter. Knead the dough on a flour coated board and roll out to one-eighth inch thickness. Cut out circles with a cup, glass, or doughnut cutter (we've found 4.5 to 5 inches ideal diameter). Fill with favorite filling pressing edges well together (like turn-overs).

garhow@hpatc1.desk. Hp. Com


Anmerkungen zum Rezept: