Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pignoli Cookies #1
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gPignolia (pine nuts)
8 x ca. 30 gCanned almond paste; cut into small pieces)
2/3 Tassesugar
egg whites
1 TeelöffelFresh lemon peel; grated
die Zubereitung:

~Anita Silverman recipe from women's magazine- Preheat oven to 325 F. Line a cookie sheet with foil, parchment, or heavy brown paper. Place pine nuts in shallow dish. In medium size bowl beat almond paste, sugar, egg whites and lemon peel with electric mixer until smooth. With slightly wet hands form dough into 1 inch balls, using a heaping tsp for each. Press balls into nuts, flattening balls slightly and coating one side. Place 1 inch apart on prepared cookie sheet. Bake 22-25 min until golden brown. Cool completely on cookie sheet or rack. Store tightly covered 2 weeks.


Anmerkungen zum Rezept: