Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | Bananas sliced |
1 Dose | (20-oz) crushed pineapple |
1 Dose | (16-oz) red pie cherries |
1 Tasse | pecans chopped |
3/4 Tasse | flour |
1/2 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | food coloring red |
2 | (8-inch) graham cracker or vanilla wafer crumb crusts |
Drain juices from cherries and pineapple. Add juices to flour and sugar; cook until thick. Cool. Add fruits and red coloring. Pour into crust and refrigerate. Serve with whipped cream. Makes two 8-inch pies.
Mrs Donald Mcmickle (Clarice)
Aubrey, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|