Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Bean Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TassePink beans, cooked
2 1/2 TasseBrown rice cooked
6 x ca. 30 gtomato paste
1 TasseCottage cheese, lowfat
1/4 TasseOnion chopped
1 Tassemilk
1/4 Tassewheat germ
1 Esslöffelparsley chopped
cloves garlic
1 TeelöffelTamari soy sauce
1/4 TeelöffelNutmeg ground
1/4 Teelöffelbasil
1/4 TasseSesame seeds (less or more, to taste)
die Zubereitung:

Mix the beans, rice and tomato paste. Blend the garlic, onion, milk and soy sauce. Combine everything but sesame seeds into a baking dish. Shake the sesame seeds on top. Bake at 350 degrees F. for 40 min.

Optional additions: 1 egg, about 1/4 t rosemary, about 1 t molasses, grated parmesan cheese on top, mace (to taste).

* A vegetarian bean, rice and cheese casserole. Yield: Serves 4-6.

* Substitutions: (I have not tried all combinations!)

cooking.


Anmerkungen zum Rezept: