Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Pine Nuts
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseUncooked brown rice
1 mittelOnion, chopped (about 1/2 cup)
20 MilliliterGarlic finely chopped
2 Esslöffelvegetable oil
2 1/2 Tassewater
1/2 Tasseraisins
1 EsslöffelChicken Bouillon granules
1/2 Teelöffelmustard dry
1/8 Teelöffelpepper
Jars (1 ounce) pine nuts
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Cook rice, onion and garlic in oil, stirring frequently, in 2-quart saucepan over medium heat about 5 minutes or until onion is tender. Stir in water, raisins, bouillon granules, mustard and pepper. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer about 45 minutes or until rice is tender and water is absorbed. Stir in pine nuts and parsley. 8 Servings (About 1/2 Cup Each); 185 Calories Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept: