Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Salmon Cakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCooked white rice
1 1/2 Tassecarrots shredded
7 1/2 x ca. 30 gCanned salmon; with bones and juice
1/4 Tassegreen onions sliced
1/4 TasseLight mayonnaise
2 grosseggs
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelcanola oil
die Zubereitung:

Mix all ingredients, except oil, until well blended. Form into 8 cakes. Heat 1/2 of oil in a large non-stick skillet. Fry 4 cakes for 6-7 mins., turning once. Repeat with the rest of the oil and cake. Serve with lemon wedges or tartar sauce.

Floyd-c. Floyd@arnprior. Com

start on a fast meal.


Anmerkungen zum Rezept: