Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Crust Tuna Quiche
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseRice; cooked, cooled
4 grosseggs
2 Esslöffelbutter
2 EsslöffelParsley fresh, chopped
1 1/2 TasseCheddar cheese shredded
6 1/2 x ca. 30 gWhite tuna in water; drained
1 1/4 Tassemilk
1/4 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelsalt
1 kleinTomato sliced
die Zubereitung:

Pre heat oven to 375 deg. F. Lightly grease a 9 inch pie plate. Combine rice, one slightly beaten egg, butter and parsley. Firmly press mixture against bottom and side of pie plate. Sprinkle 3/4 cup of cheese on top of the crust. Top with 1/2 of the tuna. Add the remaining cheese. Beat together 3 eggs, milk, salt and pepper. Pour over cheese tuna mixture. Top with remaining tuna. Bake @ 375 deg. F. for 45 minutes.

Optional: Arrange tomato slices on top. Bake an additional 5 minutes or until knife inserted in center comes out clean. Let stand 10 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept: