Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pilaf (Ryzi Pilafi)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gbutter
2/3 Tasseonion finely chopped
2 Tasserice
4 1/2 TasseBoiling chicken broth; or bouillon
1 Teelöffelsalt
1 Prisewhite pepper
die Zubereitung:

In a saucepan over Low heat, heat butter. Add onion and cook until onion is transparent. Add rice and stir until all the grains are evenly coated. Cook 3-4 minutes, but do not brown. Add salt and pepper. Pour in broth and stir. Cover and simmer for 25 minutes or until rice is tender and liquid is absorbed. Let rice stand, covered, for 10 minutes before serving. Serve with meat, chicekn or with a sauce.

Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com

me what good pilaf is all about." The author


Anmerkungen zum Rezept: