Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pilaf (Soup, Dehy, O
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 4 LiterWater boiling
1 TasseButter Print Sure
1 EsslöffelGarlic Dehy Gra
8 x ca. 450 gRice 10LB
10 x ca. 30 gSoup Gravy Base Beef
1 TasseSalad Oil; 1 Gal
die Zubereitung:

1. Melt Butter Or Margarine. Add Salad Oil Or Melted Shortening, And Garlic. Stir Well. Saute Until Tender.

2. Add Rice To Sauteed Garlic.

3. Place About 3 1/4 Qt Of Onion And Rice Mixture In Each Pan.

4. Add Dehydrated Onion Soup To Boiling Water; Pour About 1 1/4 Gal Mixture

Over Rice In Each Pan.

5. Bake 1 Hour Or Until Rice Is Tender. Stir Lightly With Fork. Serve Hot.


Anmerkungen zum Rezept: