Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Popovers
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseCooked rice (cooked without salt or fat)
egg
egg whites
1 Tasse2% low-fat milk
die Zubereitung:

Combine first three ingredients; set aside. Mash rice in a bowl with a potato masher. Add egg and egg whites, stirring with a whisk until well blended. Add flour mixture and milk alternately to rice mixture, beginning and ending with flour mixture, stirring with a whisk after each addition.

Heat muffin pans at 450 F for 3 minutes; coat with cooking spray. Divide batter among pans.

Bake at 450 F for 15 minutes; then reduce the heat to 350 F and bake 20 minutes longer. Coo1 in pan 3 minutes. Yield: 12 popovers (about 70 calories each).


Anmerkungen zum Rezept: