Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pudding
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasserice white
1/4 Tassewater
2 Tasseskim milk
1/4 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla extract
1/2 Tasseraisins
die Zubereitung:

Cook the rice in 3/4 c water over medium heat until tender, about 45 minutes. Add the skim milk and sugar. Cook slowly over low heat until thickened, about 30 minutes. Cook. Add the vanilla and raisins and spoon into six serving dishes.

Food Exchanges per serving: 1 Starch/Bread Exchange + 1 Fruit Exchange + 1/2 Milk Exchange; Cal: 189; Pro: 4g; Car: 28g; Fat: 2g; Sod: 283mg;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion & her Meal Master


Anmerkungen zum Rezept: