Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pudding
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasserice cooked
eggs beaten
2 Tassemilk
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Combine all ingredients except cinnamon in a casserole dish (1 1/2 quart for standard serving). Mix thoroughly. Place casserole in a pan filled with 1 inch deep hot water. Bake 350 deg for 55 to 65 minutes (or until knife inserted halfway comes out clean). Sprinkle with cinnamon. Serve warm or cold. Raisins can initially be added.


Anmerkungen zum Rezept: