Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pudding #15
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassemilk dried
3 Tassewater
1 Tasserice
3 Tassewater
2/3 Tassesugar
1 1/2 Esslöffelbutter
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Mix together the dry milk and three cups water, set aside. Heat remaining three cups water to boiling and add rice. Return to a boil and cook, covered for 25 minutes stirring occasionally. Add milk mixture, sugar and butter. Cook at medium heat 30 minutes stirring often. Add vanilla. Pudding may be soupy. Pour into bowl and sprinkle with cinnamon and nutmeg. Let cool to serving temperature. Pudding should be served warm.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: