Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Stuffed Fish Rolls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasserice cooked
1/4 Tassecarrots chopped
2 Esslöffelparsley chopped
5 EsslöffelMelted sweet butter
Flounder fillets
1 1/2 Esslöffelflour
1/4 Tasselemon juice fresh
1 1/4 Tasseorange juice fresh
1 TeelöffelAromatic bitters
die Zubereitung:

Combine rice, carrots, parsley & 1 Tbls. Melted butter; divide into 6 parts & spread on each fillet. Roll up fillet & fasten with toothpicks, brush with 2 Tbls. Butter. Bake in 350 oven for 20-25 minutes. Stir remaining butter into flour; gradually stir in lemon juice, orange juice & bitters. Cook mixture over low heat, stirring constantly, until thick & bubbly. Spoon sauce over cooked fish rolls.


Anmerkungen zum Rezept: