Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Stuffed Flounder
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Onion, small, chopped
1 Tassemushrooms sliced
1 Esslöffelmargarine
1 Tassechicken broth
1/2 TasseHalf-and-half
1 1/2 Esslöffelcornstarch
1 Teelöffeldill weed
1 1/2 Tassebrown rice
3/4 Tassecarrot grated
3/4 Tassezucchini grated
Flounder fillets (4 oz)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

1. Heat oven to 350'F. Brown onion and mushrooms in hot margarine.

2. Mix broth, half-and-half, cornstarch and dill; add to pan. Bring to boil.

3. Add rice; return to boil. Reduce heat; cover. Simmer 5 minutes. Remove from heat. Stir in carrot and zucchini. Let stand 5 minutes.

4. Stuff fish with mixture and sprinkle with salt and paprika. Bake fish over any remaining mixture 15-20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: