Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Onion, small, chopped |
1 Tasse | mushrooms sliced |
1 Esslöffel | margarine |
1 Tasse | chicken broth |
1/2 Tasse | Half-and-half |
1 1/2 Esslöffel | cornstarch |
1 Teelöffel | dill weed |
1 1/2 Tasse | brown rice |
3/4 Tasse | carrot grated |
3/4 Tasse | zucchini grated |
4 | Flounder fillets (4 oz) |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | paprika |
1. Heat oven to 350'F. Brown onion and mushrooms in hot margarine.
2. Mix broth, half-and-half, cornstarch and dill; add to pan. Bring to boil.
3. Add rice; return to boil. Reduce heat; cover. Simmer 5 minutes. Remove from heat. Stir in carrot and zucchini. Let stand 5 minutes.
4. Stuff fish with mixture and sprinkle with salt and paprika. Bake fish over any remaining mixture 15-20 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|