Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice with Peas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 Teelöffelblack Black mustard seeds
2 Tassebasmati rice
3 Tassewater
1 Teelöffelsalt
1 TassePeas, frozen or fresh
die Zubereitung:

Heat oil in pot. Add mustard seeds & leave them for 10 to 20 seconds. Add rice & peas (if using fresh) & stir-fry for 1 minute. Add water & salt. Cover & bring to a boil, reduce heat to very low & cook till the rice is almost done, 15 to 25 minutes depending on the type of the rice & the amount of heat used. If using forzen peas, thaw them under running hot water. Add to the rice about 5 minutes before the cooking process is finished. Mix & serve with dal & vegetables.

Madhur Jaffrey, "An Invitation to Indian Cooking"


Anmerkungen zum Rezept: