Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice-A-Roni Egg Fu Yung
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(6 1/4-oz.) Golden Grain Fried Rice-A-Roni
eggs
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
1 Dose(16-oz.) bean sprouts; drained
1/4 Tassegreen onion sliced
Sauce
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelsoy sauce
2 Tassewater
die Zubereitung:

Just call me Skeeter and I live in Maine about forty miles north of Bangor. Real boondocks out here. Love to cook and I collect cookbooks and recipes. Have a couple Rice-A-Roni recipes for you. Hope you enjoy them. They came from my "Favorite Brand Name Recipe Cookbook".

Prepare Fried Rice-A-Roni according to package directions; cool. Beat eggs with 1 tblsp. Soy sauce, salt, and pepper. Stir in cooked Rice-A-Roni, bean sprouts, and green onion. Drop mixture by 1/2 cupfuls onto greased griddle. Brown on each side.

Sauce: Combine cornstarch, soy sauce, and water; cook until thick. Serve over Egg Fu Yung. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: