Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich and Creamy Ice Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 egg yolks
egg whites
1 1/2 Tassesugar
1/4 Teelöffelsalt
2 ca. 1 Litermilk
1 x ca. 1/2 Litercream
1 x ca. 1/2 LiterHalf-and-half
2 Esslöffelvanilla
die Zubereitung:

Combine egg yolks, whites and sugar and mix in electric mixer until light in color. Add 1 quart milk and salt and cook slightly until mixture coats a spoon. Do not cook too long or mixture will curdle. Remove from heat, cool somewhat, add remaining ingredients and cool. Pour into ice cream freezer and freeze, according to freezer directions. Makes 1-1/2 gallons.

Mrs Warren Crisp (Carolyn)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: