Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | Margarine, dairy free |
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 Tasse | Onion chopped |
8 x ca. 30 g | mushrooms sliced |
1 gross | cloves garlic minced |
1/3 Tasse | Celery thinly sliced |
1/3 Tasse | Bell pepper, green; diced |
3 Tasse | Soy milk |
1 Teelöffel | dill weed |
1/2 Teelöffel | Tarragon |
4 Tasse | Potatoes; cubed 1/2 inch |
1/4 Teelöffel | black pepper |
1 Teelöffel | Salt |
10 1/2 x ca. 30 g | Tofu, soft (Mori Nu) |
1. Saute onions, garlic, celery and green pepper in hot oil and margarine about 3 minutes. Add sliced mushrooms and saute 3 more minutes.
2. Add soymilk, dill weed, tarragon, black pepper, salt and potatoes. Bring mixture almost to a boil; reduce heat and simmer 25 minutes, stirring occasionally.
3. Add pureed tofu; simmer until heated through and serve. Makes about 6 cups. Thin with extra soymilk if soup is too thick.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|