Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich and Creamy Mushroom-Potato Chowder
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelMargarine, dairy free
1 Esslöffelvegetable oil
1 TasseOnion chopped
8 x ca. 30 gmushrooms sliced
1 grosscloves garlic minced
1/3 TasseCelery thinly sliced
1/3 TasseBell pepper, green; diced
3 TasseSoy milk
1 Teelöffeldill weed
1/2 TeelöffelTarragon
4 TassePotatoes; cubed 1/2 inch
1/4 Teelöffelblack pepper
1 TeelöffelSalt
10 1/2 x ca. 30 gTofu, soft (Mori Nu)
die Zubereitung:

1. Saute onions, garlic, celery and green pepper in hot oil and margarine about 3 minutes. Add sliced mushrooms and saute 3 more minutes.

2. Add soymilk, dill weed, tarragon, black pepper, salt and potatoes. Bring mixture almost to a boil; reduce heat and simmer 25 minutes, stirring occasionally.

3. Add pureed tofu; simmer until heated through and serve. Makes about 6 cups. Thin with extra soymilk if soup is too thick.


Anmerkungen zum Rezept: