Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich Chocolate Mint Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
2 Tassesugar
egg
4 x ca. 30 gBaking chocolate
1 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
2/3 Tassemilk
3 Teelöffelvanilla
1 TeelöffelDried mint, finely crumbled
1 Tassenuts chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Cream butter and sugar, Beat in eggs one at a time. Melt chocolate in a double boiler. Stir into butter and egg mixture. Sift flour with salt. Add flour alternately with milk. When the batter is smooth, stir in vanilla, mint and nuts. Bake in 8 inch square cake pan for 50 minutes.

Serve chilled, plain or iced with a simple chocolate glace decorated with sugared mint leaves. Sugar leaves by taking leaves flushed with cold water, dipping them in eggs whites and rolling them in fine granulated sugar. Dry on waxed paper.


Anmerkungen zum Rezept: