Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | butter or margarine |
2 Tasse | sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
3 Esslöffel | (heaping) Cocoa |
2/3 Tasse | Cake meal |
4 | eggs |
Here is my favorite Passover Brownie Recipe. It is from "From Soup to Nosh" a local cookbook of the Solomon Schecter School of Greater Boston. The recipe was contributed by Roberta Yellin, the mother of one of my daughter's friends.
1. Preheat oven to 350 degrees.
2. Melt butter or margarine and cool.
3. Mix in all other ingredients.
4. Pour into greased 9 x 9 pan.
5. Bake in preheated 350 degree oven for 35 minutes (the book says 30 minutes, but they are not done in my oven at that point). Posted to Jewish-Food digest V97 #135 by "Barbara S. Wand" <bwand@ccs.neu.edu> on Apr
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|