Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rich Tea Biscuits
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/3 Tasseshortening
2/3 Tassemilk
egg beaten
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 450~. In medium bow, mix flour, baking powder, and 1 teaspoon salt. With pastry blender or two knives, cut in shortening until mixture resembles coarse crumbs. With fork, stir in milk just until mixture forms a soft dough and leaves side of bowl.

2. On lightly floured surface with floured hands, knead dough 10 times. Pat dough 3/4 inch thick. With floured round cookie cutter (3 1/2"), cut out as many biscuits as possible. Place biscuits, about 1/2 inch apart, on large cookie sheet. Press dough trimmings together; pat and cut as above.

3. Brush biscuits with beaten egg. Bake 12 to 15 minutes until golden.


Anmerkungen zum Rezept: