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Richard's Dill Bread Dip
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
For 1 Pound Bread Loaf
2/3 Tassesour cream
2/3 Tassemayonnaise
1 TeelöffelBeau Monde
1 Teelöffeldill weed
1 Esslöffelparsley dried
1 Esslöffelonions dried
1 x ca. 450 gPumpernickel bread
For 5 Pound Bread Loaf
1 ca. 1 Litersour cream
1 ca. 1 Litermayonnaise
2 EsslöffelBeau Monde
2 Esslöffeldill weed
6 Esslöffelparsley dried
6 Esslöffelonions dried
5 x ca. 450 gPumpernickel bread
die Zubereitung:

Mix all ingredients except the bread together in a large bowl. Let blend a day before serving. When ready to serve, scoop or cut out center of bread loaf to create a bowl. Cube remaining bread to serve with dip. You may also serve with cut up vegetables.


Anmerkungen zum Rezept: