Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rio Grande Pork Roast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(4-5 lb) pork roast
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelgarlic salt
1 Teelöffelchilli powder
1/2 TasseApple jelly
1/2 Tassecatsup
1 Esslöffelvinegar
1/2 Teelöffelchilli powder
1 TasseCrushed corn chips
die Zubereitung:

Preheat oven to 325. Place roast on rack. Rub first 3 ingredients over roast. Roast to within 15 minutes of done, about 2 hours. In a sauce pan, combine rest of ingredients. Bring to a boil. Simmer 2 minutes. Brush on roast. Put corn chips over roast. Roast for 15 minutes. Use drippings as sauce.

Mrs R.O. (Barbara) Hays

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: