Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sambal Bajak (Spicy Hot Relish)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Red serrano chili peppers; s
10 Shallots chopped
40 MilliliterGarlic chopped
Macadamia nuts
1 TeelöffelTrassi
3 Esslöffelvegetable oil
1 Teelöffelsalt
2 EsslöffelGula jawa or dark brown suga
1/2 Tassecoconut milk
die Zubereitung:

trassi in a blender and puree until a very smooth paste. Saute the spice mixture in the oil for 2 to 3 minutes.

Gradually add the salt, sugar, and coconut milk and simmer over a low heat for 15 minutes, stirring occasionally. Raise the heat to high and cook another 2 minutes, stirring constantly. Cool before serving.

Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net


Anmerkungen zum Rezept: