Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Dried pinto beans |
1/2 x ca. 450 g | Salt meat |
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
4 Esslöffel | shortening |
1 gross | Onion chopped |
1 Dose | (no. 2) tomatoes |
1/4 Teelöffel | oregano |
4 | cloves garlic |
1/4 Teelöffel | Cumin seed |
6 | Soft chili pods -or |
3 Teelöffel | chilli powder |
Soak beans overnight; cook with salt meat which has been diced. Brown ground beef and onions in shortening.
Blend other ingredients in blender and add to meat mixture. Add the meat mixture to the beans and simmer for one hour over low heat.
This is a working man's dish served with rice and jalapeno peppers. Very good with cornbread.
Soak Beans Overnight
From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|