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San Francisco Black Bean and Corn Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseDry sherry or apple juice
1 Esslöffelolive oil
2 Tasseonions chopped
1/2 Tassecelery chopped
1/2 TasseCarrot chopped
1/2 Tassered bell pepper chopped
4 TasseBlack beans cooked
2 TasseCorn kernels, fresh/frozen
2 TasseStock or water
2 EsslöffelGarlic minced
1 Tassetomatoes chopped
2 Teelöffelground cumin
4 Teelöffelchilli powder to taste
1/2 TeelöffelOregano, dry
1/4 Tassecilantro Fresh, chopped
2 Esslöffelhoney
2 Esslöffeltomato paste
die Zubereitung:

In a large stock pot over medium high heat, combine the sherry and oil. When hot, add onions. Saute, stirring, until soft but not brown. Add celery, carrot and bell pepper; saute 5 more minutes. Add remaining ingredients; bring to a boil. Lower heat and simmer for 15 minutes.

Before serving, puree 1 cup of the stew in a blender; add back to the pot.


Anmerkungen zum Rezept: