Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San Francisco Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork chops
1 Teelöffeloil
Sauce
cloves garlic minced
2 Teelöffeloil
4 EsslöffelDry sherry or broth
4 Esslöffelsoy sauce
1/4 Teelöffelred pepper crushed
Final Touch
2 Teelöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

ingredients together and set aside. 2. Trim pork chops of fat and saute in hot oil until brown on both sides. 3. Pour sauce over chops. Cover tightly and simmer over low heat until chops are tender and cooked through, 30 to 35 minutes. Add a little water, (1 to 2 Tb) if needed to keep sauce from cooking down too much. Turn once. 4. Remove chops to platter. Stir in cornstarch dissolved in water. Cook until thickened. 5. Pour over chops and serve. Tips: Boneless pork loin chops can be used. Trim fat and pound to 1/4-inch thickness. Cooking takes only 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: