Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San Francisco Vegetable Soup
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseonions sliced
1/4 Tassecarrots thinly sliced
1/4 TasseThinly sliced bok choy
1/4 TasseRed bell pepprer (thinly sliced)
1 TeelöffelSesame or vegetable oil
3 Tassewater
1 EsslöffelVegetable bouillon powder
1/4 Teelöffelginger ground
1 TeelöffelGranulated garlic; -Or-...
2 Teelöffelgarlic minced, fresh
1/4 TasseDiagonally sliced snow peas
die Zubereitung:

In a medium-size saucepan, saute onions, carrots, bok choy and bell pepper in oil over medium heat until vegetables soften, about 5 minutes.

Add water, bouillon powder, ginger and garlic. Simmer until vegetables are tender, about 5 minutes.

Add snow peas, cook for one minute and serve hot.

Per serving: 67 cal, 2 g prot, 182 mg sod, 12 g carb, 2 g fat, 0 mg chol, 27 mg calcium

you by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: