Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sanders Caramel Icing (Tdn)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCaramels
1/4 Tassewater hot
1 Tassebutter or margarine
1 Tassesugar powdered
die Zubereitung:

Place caramels and water in a double boiler. Heat and stir continuously until a smooth creamy texture is obtained. Remove from heat and cool.

Place butter in mixing bowl, add powdered sugar and mix at low speed to obtain a smooth paste. Gradually add the caramel mixture and beat on medium speed. Add a little more powdered sugar if you wish a stiffer frosing.

Use to frost your favorite cake. Will frost a 2 layer 9-inch cake.

Good on spice cake.

Assorted recipes from the Detroit News, entered by Diane Pahl


Anmerkungen zum Rezept: