Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sandwich Cheese Bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 ScheibeWhite or whole-wheat bread
1 Esslöffelmustard prepared
10 ScheibeAmerican cheese (about 5 ounces) or other; regular or low-fat cheese
4 grosseggs
2 TasseMilk; whole or low-fat
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Lightly grease an 8x8x2-inch baking pan or dish.

2. Make 4 sandwiches, using some of the mustard and 2 slices cheese for each. Place side by side in prepared pan.

3. With a fork, beat eggs, milk and salt in a bowl until blended. Pour over sandwiches.

4. Cut remaining 2 slices cheese in half diagonally. Put 1 piece on top of each sandwich. Cover and refrigerate 2 hours or up to 24.

5. Heat oven to 350 F. Bake sandwiches uncovered 40 minutes, until puffed and golden brown. Let stand 10 minutes before cutting and serving.

* Serves 4. Per serving: 423 cal, 22 g pro, 31 g car, 23 g fat, 264 mg chol, 1, 483 mg sod. Exchanges: 1 3/4 starch/bread, 2 lean meat, 1/2 dairy/skim milk, 2 1/2 fat


Anmerkungen zum Rezept: