Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sandwich Spread/potato Topping
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungLite silken tofu; (Mori-Nu Extra-Firm worked for me)
1 Esslöffellemon juice
1/4 Teelöffelgarlic powdered
3/4 Teelöffelonion powder
1/2 Teelöffeltarragon dried
1/4 TeelöffelSalt optional
Box frozen chopped spinach; thawed and well-drained
1 TasseCoarsely shredded carrots
1/4 Tassegreen onion chopped
die Zubereitung:

I got this recipe from the Simply Soy Cookbook at

I made this over the weekend and used it as a dip, a sandwich spread and a potato topping - all in the same weekend. It was really good. I will make it again and may try other vegetables in it. I can see real possibilities here.

Puree the tofu, lemon juice, onion, and garlic powder in food processor with blade until smooth. Remove processing blade. Put in grating blade and shred carrots and onion into mixture. Remove all to a bowl, add salt and spinach and mix well.


Anmerkungen zum Rezept: